Pohon dveří PortaMatic

Pohon dveří PortaMatic - pro bezbariérové a komfortní bydlení

S pohonem dveří Hörmann PortaMatic můžete své dřevěné nebo ocelové vnitřní dveře otvírat a zavírat zcela jednoduše automaticky pomocí dálkového ovladače nebo tlačítka. Ať jste tělesně omezeni nebo si prostě jen přejete větší pohodlí – tato technika vám usnadní každodenní život. Pohon dveří PortaMatic je vhodný pro dveře v soukromých i veřejných prostorách a přesvědčuje nejen mnoha funkcemi a možnostmi nastavení, ale i minimální spotřebou elektrické energie. Navíc je pohon PortaMatic až o 25% cenově výhodnější než srovnatelné pohony dveří.

94

Bydlení odpovídající věku

Chcete být navzdory tělesným omezením nadále mobilní? Pohon PortaMatic pro vnitřní dveře vám zkvalitní život tím, že vám pomůže opět se pohybovat v bytě bez cizí pomoci.

93

Komfortní život

Noste v budoucnu ve svém bytě plné podnosy, těžké krabice s nápoji nebo nákupy bez námahy. I když automatický pohon dveří PortaMatic nepotřebujete ze zdravotních důvodů, už se tohoto komfortu nebudete chtít nikdy vzdát.

95

Bez bariér i v zaměstnání

Bezbariérová práce má již dnes vysokou prioritu a v budoucnu bude dál získávat na významu. Pohon dveří PortaMatic může být na vašem pracovišti integrován do všech neveřejných prostor a zajišťovat tak větší komfort i při práci.

92

Hygienická obsluha dveří

V kancelářských budovách hrozí riziko nákazy mezi spolupracovníky při kontaktu s dveřmi sanitárních místností. Pohon dveří PortaMatic v kombinaci s bezkontaktním spínačem vás spolehlivě ochrání před zárodky a bakteriemi a dodá vám tím pocit bezpečí.

Katalog pohonu PortaMatic v PDF

Mám zájem o Pohon dveří PortaMatic