Firma BERG VRATA,s.r.o. vyrábí a montuje vjezdové brány ve 4 provedeních konstrukcí. Vybírat můžete otočnou bránu dvoukřídlou, otočnou jednokřídlou, posuvnou samonosnou vjezdovou bránu nebo posuvnou po kolejnici. Tam kde prostor neumožňuje plné otevření křídla či zásuv posuvné brány jsme schopni nabídnout i křídlovou skládací bránu nebo teleskopickou bránu.

Vjezdovou bránu, stejně jako všechny další prvky oplocení vyrábíme v jednotném designu. Tedy v motivu který si sami vyberete z naší nabídky. Pohyb bran zajišťují profesionální regulovatelné panty, vozíky nebo kladky. Vjezdovou bránu lze objednat samostatně nebo společně s brankou a plotovými dílci.

Otevírání bran zajišťují automatické pohony

Ke každé vjezdové bráně vám rádi nabídneme automatický pohon pro otevírání brány s dálkovým ovládáním. Standardně dodáváme k bránám pohony značek Hörmann a BFT. Bránu si u nás můžete objednat také v provedení manuálního otevírání.

Povrch brány

Všechny brány a plotové dílce mají bezúdržbovou úpravu povrchu. Po sestavení a svaření všech částí projdou žárovým zinkováním. Na přání lze pak nanést na povrch brány práškovou barvu dle vzorníku RAL nebo strukturovanou barvu, která se následně vypaluje v peci.

Stavební připravenost

Vjezdová brána je technicky nejnáročnějším prvkem oplocení. Součástí každé dodávky je dokument Stavební připravenost, který doporučuje, jak správně připravit základy a kabeláž pro bezproblémové osazení. Bránu vám namontujeme do ocelových nebo zděných sloupků.

Mám zájem o: