Automatické závory

Automatické závory firmy BFT

Dodáváme a instalujeme automatické závory italské firmy BFT, které se vyznačují spolehlivým chodem i při velmi intenzivním používání, V nabídce máme závory BFT až do 8 m délky ramene. Dodáváme se dvěma typy ranem, kruhovým a eliptickým s možností výstražných LED diod v těle ramene.

U délky průjezdu nad 6 m doporučujeme instalaci dvou závor proti sobě.

 

Výhody automatických závor BFT

Všechny automatické závory BFT na 24V lze doplnit záložním zdrojem pro případ výpadku proudu. Na rameno závory lze umístit kloubovou mechaniku pro skládání ramene např. v podzemních garážích.

 

Bezpečnostní prvky závor BFT

Ochrana proti pádu ramene závory na automobil je jištěna instalací bezpečnostních fotobuňek, které hlídají operační prostor závory. Každá závora BFT je vybavena detekcí překážek. V případě nárazu se okamžitě otevře. Rameno závory může být vybaveno nárazovou gumovou lištou pro maximální zvýšení bezpečnosti a také LED osvětlením pro zvýšení bezpečnosti při zhoršených povětrnostních podmínkách a snížené viditelnosti. Vedle LED diod v rameni závory je také instalovám výstražný maják blikající při pohybu ramene závory.

 

Ovládací prvky závor BFT

Základní ovládání závor je přes tlačítko (např. z vrátnice). Dále je možno dodat dálkové ovladače a pro automatické otevírání dodáváme indukční smyčku. Automatické závory umožňují ovládání přes GSM modul nebo jiné externí zařízení.
nastavitelné automatické zavírání

Katalog rolovacích garážových vrat v PDF

Mám zájem o Automatické závory