Pohony vjezdových bran

Pohony vjezdových bran pro skvělý komfort a přesvědčivou bezpečnost

Teprve s dálkově ovládaným pohonem je vjezdová brána komfortní. Tak, jak očekáváte. Pro vaši novou vjezdovou bránu nebo k dodatečnému vybavení již existující posuvné nebo otočné brány by to přirozeně neměl být libovolný pohon, nýbrž kvalitní výrobek, na který se můžete každý den spolehnout.

Dobré důvody pro pohony vjezdových bran Hörmann

104

Bezpečný - Automatické vypínání

Pohony vjezdových bran Hörmann jsou v každé fázi otvírání a zavírání spolehlivě bezpečné. U nenadálých překážek se brána ihned zastaví. Přídavnou bezpečnost nabízejí světelné závory, které bezdotykově rozpoznají osoby nebo předměty. Lze je jednoduše a elegantně integrovat do bezpečnostních sloupků a umístit je do vjezdu k zajištění rozsahu pohybu otočné nebo posuvné brány.

106

Spolehlivý - Pozvolný rozjezd a pozvolné zastavení

Pohony vjezdových bran Hörmann zajišťují příjemně tichý a bezpečný chod. Brány se rozbíhají plynule a při zavírání se pozvolna přibrzďují. Tím se šetří brány, pohon -- i nervy sousedů.

105

Robustní - Vysoká kvalita

Aby pohony vjezdových bran Hörmann odpovídaly mechanickému namáhání, jsou velmi robustní a vysoce kvalitní. Materiál s dlouhou životností odolný proti povětrnosti zaručuje dlouhodobou funkci. Pro zvlášť chladné oblasti můžete dostat pohon RotaMatic s integrovaným vyhříváním.

101

Certifikováno - Prověřená bezpečnost

Pohony vjezdových bran Hörmann jsou bezpečné v každé fázi otvírání a zavírání. Provozní síly jsou již pro běžné velikosti bran a montážní situace zkoušeny a certifikovány ústavem TÜV podle DIN EN 13241-1.

97

Vynikající design - Exkluzivní dálkové ovladače

Nové, exkluzivní dálkové ovladače BiSecur přesvědčují vedle vysoce lesklého černého nebo bílého povrchu se vzhledem klavírového laku také elegantním tvarem, který zvlášť příjemně padne do ruky. Dálkové ovladače Hörmann BiSecur byly mezinárodní porotou vyznamenány za exkluzivní design.

Katalog Pohony garážových vrat a vjezdových bran v PDF

Mám zájem o Pohony vjezdových bran