Pohony garážových vrat

Pohony garážových vrat pro váš komfort a bezpečný domov

Kdo rád vystupuje z auta při větru a dešti nebo uprostřed noci jen proto, aby otevřel garáž? S pohony garážových vrat Hörmann máte stále „volnou jízdu“, neboť otevřete garážová vrata i vjezdovou bránu rychle, pohodlně a bezpečně ručním ovladačem z auta. Komfortním a rychlým pohonem SupraMatic, cenově výhodným pohonem ProMatic a ProMatic Akku, což je pohon pro garáže bez připojení elektřiny, nabízí Hörmann inovační techniku pohonů.

Katalog, který najdete vedle, vás obsáhle informuje a váš nejbližší autorizovaný prodejce Hörmann vám přirozeně poradí zcela individuálně.

Dobré důvody pro pohony garážových vrat Hörmann

99

Bezpečný - Zajištění proti zvednutí

Lupiči to mají u automatických garážových vrat Hörmann těžké: Když se vrata zavřou, zajištění proti zvednutí automaticky zaskočí do dorazu vodicí kolejnice. Vrata jsou ihned pevně uzamknuta a chráněna proti vypáčení. Toto uzamknutí funguje čistě mechanicky a na rozdíl od pohonů jiných výrobců je účinné i při výpadku proudu.

98

Spolehlivý a šetrný - Vypínací automatika, pozvolný rozjezd a pozvolné zastavení

Spolehlivé automatické vypínání vrata při výskytu překážky ihned bezpečně zastaví. Pro ještě větší ochranu a bezpečnost doporučujeme montáž bezdotykové světelné závory. K pohonu Hörmann SupraMatic P je již standardně dodávána. Vrata se otvírají a zavírají plynule a tiše. Fáze rozjezdu a zastavení je možné pro garážová vrata individuálně nastavit. Vrata se tím šetří a můžete z nich mít delší dobu radost.

100

Turbo rychlý - Pohon SupraMatic

S pohonem SupraMatic ve spojení s garážovými sekčními vraty Hörmann projíždíte rychleji a bezpečněji. Až o 50 % vyšší otvírací rychlost znamená více bezpečí a méně stresu u garážových vjezdů s frekventovaným provozem. Porovnejte otvírací rychlost pohonu SupraMatic s obvyklými pohony.

102

Komfortní dotazování na polohu vrat - Pohodlně a bezpečně díky dvousměrné rádiové technice

Už nikdy nemusíte při větru a nečase vycházet před dveře, abyste se podívali, zda jsou zavřena vrata. Jedním stisknutím tlačítka poznáte podle barvy LED na ručním vysílači HS 5 BS, zda jsou garážová vrata zavřená. Na přání vrata zavřete dalším stisknutím tlačítka.

101

Certifikováno - Prověřená bezpečnost

Pohony garážových vrat Hörmann jsou optimálně přizpůsobeny sekčním garážovým vratům Hörmann a zkoušeny a certifikovány ústavem TÜV Nord podle směrnic TTZ „Opatření bránící vloupání pro garážová vrata“.

97

Vynikající design - Exkluzivní dálkové ovladače

Nové, exkluzivní dálkové ovladače BiSecur přesvědčují vedle vysoce lesklého černého nebo bílého povrchu se vzhledem klavírového laku také elegantním tvarem, který zvlášť příjemně padne do ruky. Dálkové ovladače Hörmann BiSecur byly mezinárodní porotou vyznamenány za exkluzivní design.

Katalog Pohony garážových vrat a vjezdových bran v PDF

Mám zájem o Pohony garážových vrat