Výsuvné markýzy

Markýzy podtrhují architektonický vzhled vašeho domu

Výběr z 8 typů výsuvných markýz

Markýzy mají několik předností. Především jsou schopny zastínit větší plochy teras, balkónů či prosklených výloh. Dále dotváří architektonický vzhled objektu a stávají se jeho nedílnou součástí. V naší nabídce je velké množství typů, které vyhoví všem účelům.

Ovládání markýz je velice jednoduché. Základním typem je ovládání klikou. V případě většího počtu markýz nebo markýzy s větší plochou je pohodlnější motorické ovládání se spínačem nebo dálkovým ovládáním. Žádaným doplňkem dnes bývá čidlo, které automaticky stáhne markýzu při velkém větru a zabrání tak jejímu poškození.

Katalog markýz v PDF

Nabízíme tyto typy výsuvných markýz

BRAMANTE
MARKÝZA VÝSUVNÁ

Tento typ markýzy je dostupný jen ve dvou typizovaných rozměrech, 3000 x 2000 mm a 4000 x 2500 mm, ekonomická varianta stínění.

ALANIS
MARKÝZA VÝSUVNÁ

Výsuvná markýza vhodná pro zastínění prostor v domácnosti, teras a balkónů. Maximální šířka: 6000 mm/maximální výsuv: 3000 mm.

SIRCOMA
MARKÝZA VÝSUVNÁ

Výsuvná markýza vhodná pro zastínění větších ploch a komerčních prostor. Maximální šířka: 12000 mm/maximální výsuv: 4000 mm/4250 mm (v bílé barvě).

YORIKA
MARKÝZA VÝSUVNÁ

Výsuvná polokazetová markýza vhodná pro zastínění balkonů a teras. Maximální šířka: 6500 mm/maximální výsuv: 3500 mm.

COVER
MARKÝZA VÝSUVNÁ

Výsuvná kazetová markýza vhodná pro zastínění balkonů a teras. Maximální šířka: 6000 mm/maximální výsuv: 3500 mm.

MISTRAL
MARKÝZA VÝSUVNÁ

Výsuvná kazetová markýza luxusního, elegantního vzhledu a hranatého tvaru, který je nyní na trhu velmi oblíbený a žádaný. Vhodná pro zastínění balkonů a teras. Maximální šířka: 7000 mm/maximální výsuv: 4150 mm.

VEGA
MARKÝZA VÝSUVNÁ

Výsuvná kazetová markýza vhodná pro zastínění balkonů a teras. Maximální šířka: 4800 mm/maximální výsuv: 3000 mm.

MILLENIUM
MARKÝZA VÝSUVNÁ

Celohliníková uzavíratelná konstrukce rámu s látkovou výplní a elektronicky výsuvným mechanismem zabezpečující komfortní ovládání. Maximální šířka: 4500 mm/maximální výsuv: 5000 mm.

Markýzy jako designový prvek, inspirujte se!

Široká škála typů a barev látek nabízí velké množství variant využití při zastínění odpočinkových i užitkových prostor, předzahrádek a výkladních skříní. Markýzy taktéž zpříjemňují atmosféru v interiéru při ostrém slunečním svitu. Ve složeném stavu nijak nenarušují vzhled exteriéru. Dle vybraného modelového řešení lze zvolit zabezpečení ochrany látky před nepřízní počasí, a to krytem návinu.

Mám zájem o Výsuvné markýzy