Vrata pro hromadné garáže

Vrata pro hromadné garáže. Mnoho provedení, jedna kvalita.

Optimální hospodárnost, trvalá funkční a osobní bezpečnost a mimořádně klidný chod i při vysoké frekvenci, to jsou výrazné vlastnosti vrat pro hromadné garáže.

Výklopná vrata N 500 jsou určena pro soukromé dvougaráže a pro hromadné garáže do 25 parkovacích stání. Výklopná vrata ET 500 se při otevírání a zavírání vychylují pouze do 40 mm, a jsou proto optimální pro hromadné garáže např. i u chodníků.
Konstrukce posuvných vrat ST 500 se kromě toho vyznačuje minimální hloubkou instalace v oblasti překladu. Rychloběžná sekční vrata s mikroprofilovaným povrchem opticky pozvednou otvor vrat a navíc jsou i velmi rychlá. Výklopná vrata Berry jsou vzhledem k robustní konstrukci a snadné obsluze zvláště vhodná pro bezpečné uzavření parkovacích stání v hromadných garážích. Různé ventilační otvory zajišťují optimální větrání.

Rolovací vrata a rolovací mříže jsou díky své jednoduché konstrukci obzvlášť robustní. Kompaktní svinutí vyžaduje jen málo místa v prostoru překladu. Při velmi omezených prostorových podmínkách je možná i venkovní montáž.
Všechny typy vrat mají jedno společné, nabízejí velkou rozmanitost motivů a možnost individuálního ztvárnění.

Vrata pro hromadné garáže
Vrata pro hromadné garáže
Vrata pro hromadné garáže

Katalogy v PDF

Mám zájem o Vrata pro hromadné garáže